De Torenhof brasserie in Westerlo

 

De bistro is open van dinsdag tot zondag vanaf 11u30.  (Keuken is geopend tot 21u)

 

VERLOF 2019:  dinsdag 5 februari tot en met vrijdag 8 februari

 

Voor een lekkere snack, lunch of avondmaaltijd kan je seizoen na seizoen terecht in de Torenhof brasserie in Westerlo, het hartje van de Kempen. Tegenover de Abdij van Tongerlo en te midden van de frisse, mooie natuur geniet je in de brasserie van overheerlijke gerechten bereid met seizoensgebonden ingrediënten en streekproducten. Laat je verrassen door de unieke setting en de lekkere menukaart van de Torenhof brasserie!

 

Een brasserie met een uitgebreide menukaart

Een goed gebakken steak met frietjes, een lekker stukje zalm met gestoomde groenten of een bord spaghetti? De Torenhof brasserie verrast je met een uitgebreide menukaart vol heerlijke Vlaamse en Belgische gerechten waar de kok zijn culinaire vrijheid en creativiteit op heeft botgevierd. Elk gerecht wordt bovendien bereid met dagverse en seizoensgebonden producten. Kortom, lichaam en geest van jong én oud komen niets tekort in de Torenhof Brasserie (Tongerlo), want ook voor de kinderen is er een speciale menukaart! Kom de gerechten dus zeker eens proeven in onze aangename brasserie in het groene Westerlo.

Een brasserie met een uitgebreide menukaart.
Samen eten in een gezellige brasserie.

Samen eten in een gezellige brasserie

Winter of zomer, in de Torenhof brasserie geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten in een unieke setting. Binnen is het prachtig zitten met de authentieke glasramen om je heen die samen met de frisse, moderne inrichting een harmonieus geheel vormen. Wanneer je de brasserie binnenstapt, voel je dan ook meteen de bijzondere sfeer die er heerst. Bij mooi weer kan je echter ook met je familie en vrienden op het prachtige tuinterras gaan zitten en genieten van een lekkere maaltijd in een mooie groene omgeving. Ondertussen amuseren de kinderen zich op de leuke buitenspeeltuin.

 

Geluksmomenten in Torenhof brasserie

Kom ervaren wat een heerlijk verse maaltijd van de Torenhof brasserie in Tongerlo (Westerlo) met je doet. Terwijl de koks je keuze bereiden in de keuken, geniet je binnen en buiten van een prachtig zicht op de tuin. Voor je het beseft, staat er dan een verrukkelijk gerecht voor je klaar waar je samen met je partner, vrienden of kinderen van kan genieten. Zowel het unieke decor van de brasserie als de lekkere smaak van onze gerechten zal je niet snel vergeten…!

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

brasserie brasserie Westerlo brasserie in Westerlo menukaart brasserie

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

brasserie brasserie Westerlo brasserie in Westerlo menukaart brasserie

Werp hier al snel een blik op de lekkere menukaart van het Torenhof restaurant.

brasserie brasserie Westerlo brasserie in Westerlo menukaart brasserie