De Torenhof feestzalen als feestlocatie

Een glaasje heffen, je gelukwensen aanbieden, een taart aansnijden: de feestzalen van het Torenhof zijn een ideaal decor om je feest te laten doorgaan. Wat deze feestzalen zo speciaal maakt, dat vertellen we je hier in een kort overzicht, maar weet nu al dat een feestzaal huren bij het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) meer is dan louter en alleen een zaaltje huren…

Diverse feestzalen voor allerlei events

In het hartje van de Kempen, Westerlo en meer bepaald Tongerlo, vind je de mooie feestzalen van het Torenhof. Ontdek de intieme sfeer en het stijlvolle decor van de Raadzaal, maak kennis met de lichtrijke Pergola, breng een bezoekje aan de moderne Torenzaal of laat je verrassen door de indrukwekkende tentconstructie van het Paleis in de tuin. De feestzalen van het Torenhof zijn werkelijk geschikt voor elk feest, elk event en elke vergadering waarbij het aantal gasten beperkt blijft of oploopt tot meer dan 200. Wordt één van deze feestzalen ook de droomlocatie van jouw feest?

 

Feestzalen op een originele feestlocatie

Het Torenhof biedt je niet enkel een keuze uit enkele prachtige feestzalen, de villa geniet ook een ideale ligging.

Feestzalen op een originele feestlocatie.
Met zicht op de indrukwekkende Abdij van Tongerlo en met de prachtige Kempense natuur in de nabijheid is het Torenhof een originele feestlocatie voor ieder event. De feestzalen van het Torenhof zijn bovendien goed bereikbaar en beschikken over een grote parking. Het feest kan dus direct beginnen zodra je gearriveerd bent!
Je feest laten organiseren in de Torenhof feestzalen.

Je feest laten organiseren in de Torenhof feestzalen

Dankzij een betrouwbare samenwerking met vaste partners organiseert het Torenhof je huwelijk, je personeelsfeest of je babyborrel van A tot Z. Over de organisatie van je feest in één van onze feestzalen hoef je je dus geen zorgen te maken, want de bloemen, de tafeldekking en de muziek staan klaar wanneer de eerste gasten aankomen. Dat geldt ook voor de hapjes en drankjes die je graag wilt serveren. In de kwaliteitsvolle keuken van het Torenhof bereiden de koks immers hemelse heerlijkheden voor die je feest naar een hoger niveau brengen. En om het event te vereeuwigen staat een fotograaf klaar om leuke kiekjes te nemen van het hele gebeuren. Feesten in de feestzalen van het Torenhof, dat is feesten zonder organisatiestress!

Feestzalen voor je receptie, je huwelijk…

De feestzalen van het Torenhof worden in een mum van tijd omgetoverd tot de ideale setting voor je receptie, huwelijk, verjaardag en ga zo maar verder. De inrichting en de sfeer van de feestzaal bepaal je namelijk zelf en wij zorgen voor de rest, alles op maat van jouw budget uiteraard. We nemen bovendien de catering, de bediening en de ontvangst voor onze rekening. Binnen of buiten, kleine of grote groepen: elke gast krijgt altijd een warm en feestelijk onthaal. Een feest in één van de Torenhof feestzalen in Tongerlo wordt op die manier een dag of avond om nooit te vergeten.

 

Feesten in de mooie feestzalen van het Torenhof

In de feestzalen van het Torenhof gaan jaarlijks zo’n 500 feesten door voor allerlei gelegenheden. Het zijn de originele feestlocatie, het bijzondere karakter van de villa en de lekkere keuken die de feestzalen van het Torenhof zo geliefd maken. Gaat jouw feest ook door in één van de mooie feestzalen van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo)? Laat het ons weten en we bespreken zo snel mogelijk de mogelijkheden voor jouw feest van het jaar!

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

feestzalen mooie feestzalen feestzaal feest

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

feestzalen mooie feestzalen feestzaal feest

Werp hier al snel een blik op de lekkere menukaart van het Torenhof restaurant.

feestzalen mooie feestzalen feestzaal feest