Een feestzaal huren voor je huwelijk

Een feestzaal vinden voor je huwelijk kan een lastige opdracht zijn. Zodra je de feestzalen van het Torenhof in Tongerlo hebt gezien, eindigt echter je zoektocht! We beschikken immers over enkele prachtige zalen die een uitstekende locatie vormen voor de dag en het feest van je leven. Je huwelijk vieren in een feestzaal van het Torenhof? We vertellen je hier wat daar zo speciaal aan is…

Je huwelijk vieren in een wondermooie feestzaal en setting.

Je huwelijk vieren in een wondermooie feestzaal en setting

Ontdek het prachtige decor van het Torenhof en laat je huwelijksceremonie doorgaan op onze mooie binnen- én buitenlocaties. Het Paleis is bijvoorbeeld een feestzaal die erg geliefd is bij koppels om er hun huwelijk te vieren. De indrukwekkende tentconstructie in de tuin zorgt immers voor een legendarische dag en avond in het midden van het groen. Een andere feestzaal die met zijn moderne inrichting zeker ook allerlei interessante mogelijkheden biedt voor je huwelijk is de Torenzaal. Beide feestzalen ontvangen meer dan 100 gasten en worden ingericht op basis van jouw wensen. Of wil je het liever in intieme kring houden? Dan is de Pergola het zaaltje dat je zoekt. Een sprookjeshuwelijk, een huwelijk in intieme sfeer of een huwelijk vol glitter & glamour: het Torenhof creëert in elke feestzaal de sfeer die jij wilt. Behalve de mooie feestzalen, is de Torenhof villa ook een prachtige feestlocatie om je huwelijk op beeld vast te leggen! De grote tuin, de villa, de Abdij van Tongerlo: het zijn stuk voor stuk knappe achtergronden voor je trouwfoto’s.

Een zorgeloos huwelijk in een Torenhof feestzaal

Niet alleen is het Torenhof (Tongerlo) zeer goed bereikbaar en beschikt de villa over een grote parking, tijdens je huwelijksfeest in onze feestzaal geniet je ook van verrukkelijke gerechten die elke gast blij zullen maken. Bovendien mag je rekenen op een warm onthaal en een professionele bediening, zoals het hoort bij zo’n belangrijke gebeurtenis als je huwelijk! Wanneer je ervoor kiest om je huwelijk in een Torenhof feestzaal te laten doorgaan, verzorgen we ook de organisatie van je feest van begin tot einde

We zorgen bijvoorbeeld voor mooie muziek, lekker geurende bloemen als versiering, leuke foto’s als aandenken en uiteraard een knap ingerichte feestzaal. Dankzij een betrouwbare samenwerking met vaste partners slagen we er op die manier in om van je huwelijk een onvergetelijke dag te maken!

 

Een hemelse feestzaal voor een hemels huwelijk

Je huwelijk laten plaatsvinden in het Torenhof, dat is kiezen voor een exceptionele ligging, een voortreffelijke keuken, een erg mooi ingerichte feestzaal en een piekfijne organisatie van je feest. Ben je overtuigd van de pracht van het Torenhof als feestlocatie voor je huwelijk? Contacteer ons dan op het nummer 014/54 43 91 of via e-mail op info@torenhof-tongerlo.be om te bespreken welke feestzaal van het Torenhof het meest geschikt is voor jouw huwelijk. Wij zorgen er samen met jou voor dat je huwelijk een onvergetelijk, legendarisch, wondermooi moment wordt in je leven…!

Een zorgeloos huwelijk in een Torenhof feestzaal.
Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

feestzaal feestzaal huwelijk feestzaal huren feestzalen

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

feestzaal feestzaal huwelijk feestzaal huren feestzalen

Werp hier al snel een blik op de lekkere menukaart van het Torenhof restaurant.

feestzaal feestzaal huwelijk feestzaal huren feestzalen