Zaalverhuur voor bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest organiseren? Schakel dan het Torenhof (Tongerlo) in voor de zaalverhuur! In onze prachtige zalen worden regelmatig verschillende soorten bedrijfsfeesten gegeven, zoals een personeelsfeest, een receptie, een buffet of een walking dinner. Benieuwd naar wat het Torenhof voor jouw bedrijfsfeesten kan betekenen op vlak van zaalverhuur en meer? Dan is verder lezen de boodschap!

Zaalverhuur voor diverse bedrijfsfeesten.

Prachtige zalen ter beschikking voor zaalverhuur

Bij het Torenhof kan je terecht voor de zaalverhuur van vier verschillende zalen, elk met een unieke uitstraling en sfeer. Ga je een groot bedrijfsfeest organiseren, dan stellen we de Torenzaal en het Paleis voor. Beide zijn polyvalente zalen en kunnen voor je bedrijfsfeesten ingericht worden zoals jij dat wenst. De Torenzaal biedt plaats aan ongeveer 150 genodigden, het Paleis aan zo’n 280. Zaalverhuur voor kleinere bedrijfsfeesten is uiteraard ook mogelijk. Daar hebben we namelijk de Raadzaal en de Pergola voor waar je respectievelijk ongeveer 22 en 50 gasten kan ontvangen. Zo kan je ook in een iets kleinere kring een bedrijfsfeest organiseren op deze originele locatie.

 

Zaalverhuur voor diverse bedrijfsfeesten

Dankzij de mooie en makkelijk te bereiken locatie worden jaarlijks verschillende bedrijfsfeesten georganiseerd in de feestzalen van de Torenhof villa. Zomer en winter, overdag en ’s avonds: zaalverhuur is bij het Torenhof het hele jaar door mogelijk. Wil je je werknemers bijvoorbeeld eens graag verrassen met een lekkere barbecue in de zomer of een walking dinner? Gaat er een collega op pensioen en wil je die met een afscheidsdrink bedanken voor zijn of haar toewijding de afgelopen jaren?

Staat kerst voor de deur en is het tijd om een jaarlijks kerstfeest te organiseren met je bedrijf? Doe dan een beroep op de zaalverhuur van het Torenhof! Onze zalen staan tot jouw beschikking om er je bedrijfsfeesten in een knap decor te organiseren.

Zaalverhuur inclusief de organisatie van je bedrijfsfeest

Feesten en events organiseren, het is een specialiteit van het Torenhof. Vandaar dat je zowel voor de zaalverhuur als voor de organisatie van je bedrijfsfeest bij ons kan aankloppen. Laat jouw bedrijfsfeesten organiseren door het bekwame team van het Torenhof en laat de organisatiezorgen achterwege. Wij zorgen onder andere voor een mooi streepje muziek, een knappe inrichting op maat van jouw wensen, een heerlijke catering en een professionele bediening. Voor meer info over zaalverhuur inclusief organisatie van je bedrijfsfeest bel je ons gewoon even op het nummer 014/54 43 91 of stuur je een mail naar info@torenhof-tongerlo.be.

Zaalverhuur inclusief de organisatie van je bedrijfsfeest.

Zaalverhuur in Westerlo voor originele bedrijfsfeesten

Vertel ons hoe jij je ideale bedrijfsfeest ziet en wij vertellen je wat we allemaal voor je kunnen doen. Van zaalverhuur tot organisatie van bedrijfsfeesten, het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) biedt een brede waaier aan diensten aan om van elk event een bijzondere gebeurtenis te maken die je gasten niet snel zullen vergeten.

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

zaalverhuur bedrijfsfeesten bedrijfsfeest zalen

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

zaalverhuur bedrijfsfeesten bedrijfsfeest zalen

Werp hier al snel een blik op de lekkere menukaart van het Torenhof restaurant.

zaalverhuur bedrijfsfeesten bedrijfsfeest zalen