Een receptiezaal voor elk type receptie

Een verjaardagsdrink organiseren voor familie en vrienden, een receptie houden voor je babyborrel of met een paar glaasjes champagne klinken op je pas aangekondigde verloving: in de Torenhof villa in Tongerlo (Westerlo) vind je ongetwijfeld een receptiezaal die volledig aan jouw wensen voldoet. Elke gast geniet altijd een warm onthaal en komt niets tekort wanneer je feestelijkheden doorgaan in een receptiezaal van het Torenhof!

Keuze uit verschillende feestzalen als receptiezaal.

Keuze uit verschillende feestzalen als receptiezaal

De Raadzaal, de Pergola, de Torenzaal en het Paleis zijn feestzalen van het Torenhof die allemaal perfect als receptiezaal kunnen dienen. Het aantal gasten bepaalt hier welke zaal het meest geschikt is voor je receptie. De Raadzaal en de Pergola zijn bijvoorbeeld ideaal als receptiezaal voor een kleinere groep gasten, met respectievelijk een maximum aan 22 en 50 personen die we in deze feestzalen kunnen ontvangen. Voor grotere groepen zijn er de Torenzaal en het Paleis die 150 tot 280 gasten een plekje op je receptie bieden. Je hebt bij het Torenhof bovendien de keuze om je receptie binnen of buiten te laten doorgaan. Met de bijzondere locatie van de villa, omgeven door prachtige natuur en een grote tuin, mag je zo’n buitenkans niet laten liggen.

Feestelijke ontvangst in een receptiezaal van het Torenhof

Wanneer je een receptiezaal afhuurt bij het Torenhof begeleiden we je van begin tot einde bij de organisatie van je receptie. Zodra je beslist hebt in welke feestzaal je je gasten wil onthalen, gaat het Torenhof aan de slag om de zaal in te richten, aan te kleden en volledig af te werken op basis van jouw eisen en wensen. Zal je bijvoorbeeld een micro nodig hebben om heuglijk nieuws te verkondigen? Kies je staantafels of zittafels? Wanneer de receptie van start gaat, staat alles klaar! En dan wordt elke gast op een professionele manier ontvangen in de receptiezaal met een lekker hapje en drankje. Jij hoeft de handen dus helemaal niet uit de mouwen te steken, maar enkel je gasten te entertainen.

Receptiezaal én feestzaal

Een receptie duurt ongeveer een tweetal uren. Wil je daar graag een feest aan koppelen? Dan is dat geen probleem! Elke receptiezaal wordt immers in een mum van tijd omgetoverd tot een mooie feestzaal. Die receptie voor je verjaardag, pensioen of huwelijk mondt dus al snel uit in een groot of intiem feest. Net zoals voor je receptie nemen we ook de organisatie van je feest uit handen, als je dat wenst uiteraard. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de muziek, de decoratie of de foto’s, want dat regelt het Torenhof allemaal speciaal voor jou! Wordt de receptiezaal dus ook je feestzaal? Laat het ons weten!

 

Prachtige receptiezaal gelegen in hartje Kempen

Het Torenhof is met zo’n vijfhonderd feesten per jaar uitgegroeid tot een competente en betrouwbare organisator van allerlei soorten feesten, inclusief jouw receptie!

Receptiezaal Ún feestzaal.
Maak je keuze uit de knappe feestzalen van de villa en gebruik je favoriete zaal als receptiezaal. Wij regelen je receptie volledig op maat van jouw budget en zorgen ervoor dat de receptiezaal tot in de puntjes in orde is.
Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

receptiezaal receptie feestzaal feestzalen

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

receptiezaal receptie feestzaal feestzalen

Werp hier al snel een blik op de lekkere menukaart van het Torenhof restaurant.

receptiezaal receptie feestzaal feestzalen