Het Torenhof als locatie teambuilding

In het hart van de Kempen vind je een unieke locatie voor een leuke teambuilding met je bedrijf: de villa van het Torenhof. We nodigen bedrijven uit om in een bijzonder decor en met alle nodige faciliteiten hun teambuildingsdag te laten doorgaan. Als locatie teambuilding heeft het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) immers heel wat interessante dingen voor jouw bedrijf in petto….!

De ideale locatie voor je teambuilding activiteiten

Waaraan moet de ideale locatie teambuilding voldoen? We zetten enkele belangrijke aspecten even voor je op een rijtje! Houd bijvoorbeeld rekening met de sfeer die de locatie uitstraalt: past die bij het type teambuilding activiteiten die je met je bedrijf wilt organiseren? En hoe zit het met de bereikbaarheid? Is de locatie gemakkelijk te vinden en zijn er genoeg parkeerplaatsen? Controleer ook zeker of de locatie teambuilding groot genoeg is! Wanneer je je personeel graag wat eten en drinken wil aanbieden, is het verder ook interessant om eens na te gaan wat de cateringmogelijkheden zijn. Met het Torenhof als locatie teambuilding garanderen we je alvast een flexibele benadering van je teambuildingsdag, een keuze aan grote en kleine zalen, een originele setting en een uitstekende ligging.

 

Een locatie teambuilding binnen of buiten?

Een teambuilding organiseren voor je personeel kan met het Torenhof als locatie zowel binnen als buiten. De villa beschikt namelijk over vier prachtige zalen die prima dienen als locatie teambuilding. Binnen in de villa kan je kiezen uit drie zalen van verschillende grootte. Met een kleine groep leuke teambuilding activiteiten organiseren kan dus perfect in de Raadzaal of de Pergola, voor een wat grotere groep is er de Torenzaal.
Een locatie teambuilding binnen of buiten?
In de mooie, grote tuin grenzend aan het Torenhof hebben we echter nog een vierde zaal klaarstaan als unieke locatie teambuilding, genaamd het Paleis, waar je voor meer dan 200 personen teambuilding activiteiten kan organiseren. De zalen die het vaakst gebruikt worden voor een teambuilding op locatie zijn de Torenzaal en het Paleis, maar de keuze is uiteraard volledig aan jou…!

 

Het Torenhof inspireert als locatie teambuilding

In de nabije omgeving van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) valt er heel wat te beleven. De villa als locatie teambuilding is daarom een keuze waar je geen spijt van zal hebben. Voor sportieve teambuilding activiteiten kan je bijvoorbeeld terecht in de sporthal van Sporta in Tongerlo. Wil je het iets rustiger houden of wil je gewoon even pauzeren tijdens je teambuildingsdag, dan zijn er de bossen van het Merodegebied die op een paar stappen liggen van de villa. Een spiritueel getinte dag kan je er ook van maken met de Abdij van Tongerlo dichtbij. Kortom, laat je inspireren door het Torenhof als unieke locatie teambuilding

 

De Torenhof villa als locatie teambuilding voor jouw bedrijf?

Een teambuilding organiseren op een bijzondere locatie, daarvoor zit je goed bij het Torenhof in de Kempen. Kies je immers voor de Torenhof villa als locatie teambuilding voor je bedrijf, dan kies je voor een prachtig decor, een lekkere catering en een brede keuze aan leuke teambuilding activiteiten!

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

teambuilding locatie teambuilding teambuilding activiteiten zalen

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

teambuilding locatie teambuilding teambuilding activiteiten zalen

Werp hier al snel een blik op de lekkere menukaart van het Torenhof restaurant.

teambuilding locatie teambuilding teambuilding activiteiten zalen