DE UNIEKE VERGADERZALEN VAN HET TORENHOF

INSPIRERENDE VERGADERLOCATIES

Vergaderen in een rustige omgeving en met het benodigde materiaal binnen handbereik doe je in de bijzondere vergaderzalen van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo). Deze zalen vormen dankzij de ligging en de inrichting inspirerende vergaderlocaties voor je bedrijf. Wat houdt vergaderen in onze vergaderzalen juist in? Dat doen we hier uit de doeken!

WELKE VERGADERZALEN VIND JE IN HET TORENHOF

Vergaderen in de villa van het Torenhof is mogelijk in verschillende vergaderzalen. Afhankelijk van het aantal deelnemers bekijken we welke zaal het meest geschikt is als vergaderzaal voor jouw bedrijf. Wil je een kleine zaal huren, dan raden we de Raadzaal aan die plaats biedt voor ongeveer 22 personen in totaal. Voor een groep tot 50 personen is er de Pergola, het overdekte terras dat ook open kan bij mooi weer. Op die manier geniet je van alle vergaderfaciliteiten én tegelijkertijd van de frisse buitenlucht. Vergaderen in deze vergaderzaal wordt dus dubbel zo aangenaam! Verder beschikt het Torenhof ook over twee grote vergaderzalen, de Torenzaal en het Paleis, die respectievelijk 150 en 280 deelnemers kunnen ontvangen. In het Torenhof kan je dus zonder probleem vergaderen met je hele bedrijf!

DE VERGADERFACILITEITEN VAN ONZE VERGADERZALEN

Zodra je je keuze hebt gemaakt uit de vergaderzalen van het Torenhof, zorgen we voor de gewenste opstelling van de zaal. Je kan de tafels en stoelen laten plaatsen in een U-vorm, in theater opstelling, in schoolse opstelling, in cirkels… Vraag ons naar alle mogelijkheden en we tonen ze je met plezier! Verder zijn alle vergaderzalen ook uitgerust met moderne apparatuur om comfortabel te kunnen vergaderen. Het Torenhof zorgt bijvoorbeeld voor een beamer, een goede geluidsinstallatie, een microfoon, een scherm, een flipover… Kortom, het didactische materiaal dat je nodigt hebt tijdens je vergadering leggen we meteen voor je klaar. Uiteraard biedt het Torenhof ook draadloos internet aan!

  • De ideale feestlocatie 3

HET TORENHOF BIEDT JE MEER DAN VERGADERZALEN

De vergaderzalen van het Torenhof (Westerlo) huur je voor een halve dag, een volledige dag of zelfs een weekend. Wanneer je de zaal reserveert, plannen wij je vergadering in onze agenda in en brengen we de vergaderzaal helemaal in orde. Vergaderen in de Torenhof villa kan je trouwens ook combineren met een lekkere zakenlunch in het restaurant of in de zaal. Warme en koude gerechten, broodjes en soep, hapjes en drankjes: verschillende formules zijn mogelijk, aan jou de keuze welke het meeste aansluit bij je wensen. Onze vergaderzalen huren zonder catering kan natuurlijk ook! Het Torenhof is daar immers zeer flexibel in.

VERGADERZALEN HUREN BIJ HET TORENHOF

Vergader in stijl en in comfort in de vergaderzalen van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo). In elke zaal geniet je van helder daglicht, een uitzicht op de prachtige natuur en een aangename temperatuur. Dat zijn met andere woorden de ideale omstandigheden om in een rustig kader te vergaderen. Wil je één van onze vergaderzalen huren? Aarzel dan niet om ons te contacteren op 014/54 43 91 of op info@torenhof-tongerlo.be.

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.