ZAALVERHUUR VOOR BEDRIJFSFEESTEN

ZAALVERHUUR IN WESTERLO VOOR ORIGINELE BEDRIJFSFEESTEN

Een bedrijfsfeest organiseren? Schakel dan het Torenhof (Tongerlo) in voor de zaalverhuur! In onze prachtige zalen worden regelmatig verschillende soorten bedrijfsfeesten gegeven, zoals een personeelsfeest, een receptie, een buffet of een walking dinner. Benieuwd naar wat het Torenhof voor jouw bedrijfsfeesten kan betekenen op vlak van zaalverhuur en meer? Dan is verder lezen de boodschap!

PRACHTIGE ZALEN TER BESCHIKKING VOORVERHUUR

Bij het Torenhof kan je terecht voor de zaalverhuur van vier verschillende zalen, elk met een unieke uitstraling en sfeer. Ga je een groot bedrijfsfeest organiseren, dan stellen we de Torenzaal en het Paleis voor. Beide zijn polyvalente zalen en kunnen voor je bedrijfsfeesten ingericht worden zoals jij dat wenst. De Torenzaal biedt plaats aan ongeveer 150 genodigden, het Paleis aan zo’n 280. Zaalverhuur voor kleinere bedrijfsfeesten is uiteraard ook mogelijk. Daar hebben we namelijk de Raadzaal en de Pergola voor waar je respectievelijk ongeveer 22 en 50 gasten kan ontvangen. Zo kan je ook in een iets kleinere kring een bedrijfsfeest organiseren op deze originele locatie.

ZAALVERHUUR VOOR DIVERSE BEDRIJFSFEESTEN

Dankzij de mooie en makkelijk te bereiken locatie worden jaarlijks verschillende bedrijfsfeesten georganiseerd in de feestzalen van de Torenhof villa. Zomer en winter, overdag en ’s avonds: zaalverhuur is bij het Torenhof het hele jaar door mogelijk. Wil je je werknemers bijvoorbeeld eens graag verrassen met een lekkere barbecue in de zomer of een walking dinner? Gaat er een collega op pensioen en wil je die met een afscheidsdrink bedanken voor zijn of haar toewijding de afgelopen jaren?
Staat kerst voor de deur en is het tijd om een jaarlijks kerstfeest te organiseren met je bedrijf? Doe dan een beroep op de zaalverhuur van het Torenhof! Onze zalen staan tot jouw beschikking om er je bedrijfsfeesten in een knap decor te organiseren.

  • De ideale feestlocatie 3

ZAALVERHUUR IN WESTERLO VOOR ORIGINELE BEDRIJFSFEESTEN

Vertel ons hoe jij je ideale bedrijfsfeest ziet en wij vertellen je wat we allemaal voor je kunnen doen. Van zaalverhuur tot organisatie van bedrijfsfeesten, het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) biedt een brede waaier aan diensten aan om van elk event een bijzondere gebeurtenis te maken die je gasten niet snel zullen vergeten.

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.