SEMINARIES ORGANISEREN OP EEN KNAPPE LOCATIE

IN HARTJE KEMPEN

Een halve dag, een hele dag of zelfs een weekend op seminarie gaan in het Torenhof in Westerlo (Kempen) verloopt telkens volledig volgens jouw wensen. Voeg daar een goede bereikbaarheid, een grote parking en een unieke locatie aan toe en je snapt waarom de zaalverhuur van het Torenhof zo populair is voor seminaries. Waarom de villa verder nog een uitstekende locatie is om seminaries te organiseren, dat vertellen we je hier.

ZAALVERHUUR VOOR SEMINARIES IN HARTJE KEMPEN

Wanneer je een seminarie organiseert in een zaal van het Torenhof in Tongerlo (Kempen), heb je de keuze uit vier knappe zalen die 20 tot wel 280 personen kunnen ontvangen. Grote of kleine groepen, voor elk type seminarie beschikken we over de gepaste zaal! De tafels en stoelen worden opgesteld zoals jij dat wenst en ook de verdere inrichting van de zaal brengen we in orde zodat jij je volledig kunt focussen op het seminarie zelf. Wil je graag weten welke prijzen er gekoppeld zijn aan de zaalverhuur voor seminaries in het Torenhof? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het nummer 014/54 43 91 of via mail op info@torenhof-tongerlo.be.

HET TORENHOF, GESCHIKT VOOR ALLERLEI SEMINARIES

Zaalverhuur bij het Torenhof is mogelijk voor uiteenlopende seminaries. Wil je bijvoorbeeld een productvoorstelling voor je klanten organiseren of een opleiding voor je personeel? Dan staan de beamer, het scherm, de micro en de geluidsinstallatie klaar in de gereserveerde zaal! Welke zaal je ook kiest, het nodige didactische materiaal is altijd aanwezig om je seminarie probleemloos te laten verlopen.

SEMINARIES MET OF ZONDER CATERING

Op vlak van catering heeft het Torenhof enkele standaard formules uitgewerkt voor seminaries. Je kan daarbij kiezen uit verschillende menu’s die bestaan uit warme of koude gerechten. We zorgen natuurlijk ook voor wat verfrissende of verwarmende drankjes. Aarzel niet om het Torenhof te contacteren voor meer info over seminaries met catering. Wens je liever enkel een zaal te reserveren zonder eten of drinken, dan is zaalverhuur zonder catering ook mogelijk bij ons! Behalve die standaard formules, werken we bovendien specifieke voorstellen op maat uit voor je seminarie!

SEMINARIES PLANNEN IN DE MOOIE TORENHOF VILLA

Seminaries organiseren op een originele locatie, in een zaal volgens jouw wensen ingericht? Het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) helpt je met plezier verder. De villa is namelijk een geliefde plek om seminaries te houden van diverse aard, want met de zaalverhuur van het Torenhof kan je allerlei kanten uit: voor grote of kleine groepen, binnen of buiten, met of zonder catering. Vertel ons wat je idee is voor jouw seminarie en wij doen de rest!

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.