ZAALVERHUUR VOOR JE BEDRIJFSEVENEMENTEN

EEN PRACHTIGE FEESTLOCATIE VOOR ELK TYPE BEDRIJFSEVENT

Voeg een rustgevende omgeving samen met een keuze aan diverse polyvalente zalen en je hebt de ideale locatie gevonden voor al je bedrijfsevenementen. Seminaries, teambuilding activiteiten en bedrijfsfeesten krijgen bij het Torenhof de aandacht die ze verdienen. Wat mag je verwachten wanneer je het Torenhof inschakelt voor zaalverhuur voor bedrijfsevenementen? Dat kom je hier in een notendop te weten.

  • torenzaal feestzaal foto 3

WAT MAAKT DE ZAALVERHUUR VAN HET TORENHOF ZO SPECIAL?

Laat je verleiden door de prachtige locatie van de Torenhof villa en organiseer je bedrijfsevenementen op deze unieke plek! Het Torenhof heeft enkele knappe zalen ter beschikking voor zaalverhuur zodat elk personeelsfeest, elke receptie en elk seminarie een bedrijfsevenement wordt om niet snel te vergeten. De zalen zijn trouwens verspreid in en rondom de villa zodat je kan kiezen om je bedrijfsfeest binnen of buiten in de mooie tuin te laten doorgaan… Bovendien is het Torenhof gemakkelijk te vinden en zijn er voldoende parkeerplaatsen, belangrijke details die men zeker niet over het hoofd mag zien bij de organisatie van bedrijfsevenementen op locatie.

ZAALVERHUUR VOOR DIVERSE UITEENLOPENDE BEDRIJFSEVENEMENTEN

Een receptie, personeelsfeest of diner in een uniek kader? Bij het Torenhof kan je terecht voor de zaalverhuur voor diverse bedrijfsevenementen! Behalve voor bedrijfsfeesten zijn onze zalen ook uitstekend geschikt voor vergaderingen en seminaries. Wil je bijvoorbeeld een productvoorstelling of bijscholing organiseren? Dan kan je bij het Torenhof een zaal huren en laten inrichten op basis van jouw wensen! Ook voor teambuilding activiteiten biedt het Torenhof allerlei mogelijkheden qua zaalverhuur. Binnen of buiten, met een grote of een kleine groep: vertel ons welk bedrijfsevenement je in gedachten hebt en wij vertellen je wat we voor je kunnen doen!

  • Feest tent het paleis 2
  • De ideale feestlocatie 1
  • De ideale feestlocatie 3

ZAALVERHUUR TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Het Torenhof contacteren voor zaalverhuur houdt in dat elke zaal wordt ingericht op basis van jouw wensen en het type bedrijfsevenement. Voor vergaderingen en seminaries voorzien we bijvoorbeeld al het nodige didactische materiaal om je event vlotjes te laten verlopen. Het Torenhof zorgt verder ook voor de gewenste opstelling van de tafels en stoelen in de zaal en voor een gepaste decoratie. Wanneer je een beroep doet op de zaalverhuur van het Torenhof, is alles dus altijd piekfijn in orde. Op die manier toveren we diverse soorten bedrijfsevenementen om tot unieke momenten! Heb je graag dat we ook de muziek en catering regelen voor je bedrijfsfeest? Dat is geen probleem, want dankzij een samenwerking met enkele betrouwbare partners organiseert het Torenhof bedrijfsevenementen van begin tot einde.

CONTACTEER HET TORENHOF VOOR ORIGINEEL ZAALVERHUUR

Overdag of ’s avonds, een halve dag of een heel weekend: bedrijfsevenementen organiseren in het hart van de Kempen kan bij het Torenhof eender wanneer. Op vlak van zaalverhuur garanderen we je in elke zaal een mooi uitzicht over de groene omgeving van de villa en een inspirerende setting voor allerlei bedrijfsevenementen. Wil je je bedrijfsfeest organiseren in het Torenhof (Tongerlo) en wens je meer info over de mogelijkheden en prijzen omtrent de zaalverhuur? Contacteer ons dan op 014/54 43 91 of via info@torenhof-tongerlo.be.

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.