DE TORENHOF FEESTZALEN ALS FEESTLOCATIE

FLEXIBELE, SFEERVOLLE EN DYNAMISCHE LOCATIE: DE SUCCESFORMULE VOOR EEN GESLAAGD EVENEMENT

Een glaasje heffen, je gelukwensen aanbieden, een taart aansnijden: de feestzalen van het Torenhof zijn een ideaal decor om je feest te laten doorgaan. Wat deze feestzalen zo speciaal maakt, dat vertellen we je hier in een kort overzicht, maar weet nu al dat een feestzaal huren bij het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) meer is dan louter en alleen een zaaltje huren…

DIVERSE FEESTZALEN VOOR ALLERLEI EVENTS

In het hartje van de Kempen, Westerlo en meer bepaald Tongerlo, vind je de mooie feestzalen van het Torenhof. Ontdek de intieme sfeer en het stijlvolle decor van de Raadzaal, maak kennis met de lichtrijke Pergola, breng een bezoekje aan de moderne Torenzaal of laat je verrassen door de indrukwekkende tentconstructie van het Paleis in de tuin. De feestzalen van het Torenhof zijn werkelijk geschikt voor elk feest, elk event en elke vergadering waarbij het aantal gasten beperkt blijft of oploopt tot meer dan 200. Wordt één van deze feestzalen ook de droomlocatie van jouw feest?

 • Ideale feestlocatie

 • Het Torenhof geeft advies

 • Mogelijkheid: We organiseren je feest van A tot Z

 • 4 Multifunctionele locaties

MAAK HIER JE AFSPRAAK

FEESTZALEN OP EEN ORIGINELE FEESTLOCATIE

Het Torenhof biedt je niet enkel een keuze uit enkele prachtige feestzalen, de villa geniet ook een ideale ligging. Met zicht op de indrukwekkende Abdij van Tongerlo en met de prachtige Kempense natuur in de nabijheid is het Torenhof een originele feestlocatie voor ieder event. De feestzalen van het Torenhof zijn bovendien goed bereikbaar en beschikken over een grote parking. Het feest kan dus direct beginnen zodra je gearriveerd bent!

 • Beleef onvergetelijke momenten

 • Goed bereikbaar & een grote privé parking

IK WIL EEN RONDLEIDING

JE FEEST LATEN ORGANISEREN IN DE TORENHOF FEESTZALEN

Dankzij een betrouwbare samenwerking met vaste partners organiseert het Torenhof je huwelijk, je personeelsfeest of je babyborrel van A tot Z. Over de organisatie van je feest in één van onze feestzalen hoef je je dus geen zorgen te maken, want de bloemen, de tafeldekking en de muziek staan klaar wanneer de eerste gasten aankomen. Dat geldt ook voor de hapjes en drankjes die je graag wilt serveren. In de kwaliteitsvolle keuken van het Torenhof bereiden de koks immers hemelse heerlijkheden voor die je feest naar een hoger niveau brengen. En om het event te vereeuwigen staat een fotograaf klaar om leuke kiekjes te nemen van het hele gebeuren. Feesten in de feestzalen van het Torenhof, dat is feesten zonder organisatiestress!

 • Feesten zonder zorgen!

 • Diverse cateringmogelijkheden

 • Team van kwaliteitsvolle partners

MAAK HIER JE AFSPRAAK

FEESTZALEN VOOR JE RECEPTIE, JE HUWELIJK…

De feestzalen van het Torenhof worden in een mum van tijd omgetoverd tot de ideale setting voor je receptie, huwelijk, verjaardag en ga zo maar verder. De inrichting en de sfeer van de feestzaal bepaal je namelijk zelf en wij zorgen voor de rest, alles op maat van jouw budget uiteraard. We nemen bovendien de catering, de bediening en de ontvangst voor onze rekening. Binnen of buiten, kleine of grote groepen: elke gast krijgt altijd een warm en feestelijk onthaal. Een feest in één van de Torenhof feestzalen in Tongerlo wordt op die manier een dag of avond om nooit te vergeten.

 • Huwelijksfeesten, lentefeest, communie of jubileum, babyborel, …

 • Bedrijfsfeesten, conferenties, seminarie, productvoorstelling, vergadering, personeelsfeest!

 • Alles in huis van de nodige aankleding tot techniek

 • Een prachtige feestlocatie voor diverse events

IK WIL EEN RONDLEIDING

FEESTEN IN DE MOOIE FEESTZALEN VAN HET TORENHOF

We zorgen er niet enkel voor dat je event op een unieke feestlocatie plaatsvindt, maar we nemen ook de organisatorische zorgen van je feest weg. Kom langs in Tongerlo en ervaar zelf wat de bijzondere ligging en uitstraling van onze feestzalen met je doen.

In de feestzalen van het Torenhof gaan jaarlijks zo’n 500 feesten door voor allerlei gelegenheden. Het zijn de originele feestlocatie, het bijzondere karakter van de villa en de lekkere keuken die de feestzalen van het Torenhof zo geliefd maken. Gaat jouw feest ook door in één van de mooie feestzalen van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo)? Laat het ons weten en we bespreken zo snel mogelijk de mogelijkheden voor jouw feest van het jaar!

BAKKERIJ-IJSCAFE

Ontbijten,  Bakkerij & ijscafé, Lunchgerechten
guilty pleasures

MEER INFO

BEDRIJFSFEEST

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

MEER INFO

BRASSERIE

Kom ervaren wat een heerlijke verse maaltijd van de Torenhof brasserie met je doet

MEER INFO

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

Onze laatste nieuws berichten

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons