DE IDEALE FEESTLOCATIE IN HET HARTJE KEMPEN

EEN PRACHTIGE FEESTLOCATIE VOOR ELK TYPE EVENT

Een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseren in een sprookjesachtig tafereel, daar heb je een bijzondere feestlocatie voor nodig. Het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) is met zijn ligging en uitstraling een prachtige feestlocatie voor elk type event. Wordt één van onze feestzalen de droomlocatie van jouw droomfeest?

  • torenzaal feestzaal foto 3

DE TORENHOF VILLA ALS ORIGINELE FEESTLOCATIE

De feestzalen van het Torenhof liggen tegenover de indrukwekkende Abdij van Tongerlo en zijn omgevendoor de aangename geuren en kleuren van de natuur. De Torenhof villa is bovendien goed bereikbaar enbeschikt over een grote parking. De ligging alleen al maakt van de feestzalen een aantrekkelijke feestlocatie, maar er is meer… Zo zorgt de kwalitatief hoogstaande keuken van het Torenhof ervoor dat er allerlei lekkers wordt voorzien voor de gasten van je feest. Of je nu een event voor 20 of voor 200 personen organiseert, elke gast wordt altijd op gepaste wijze verwend. Door het Torenhof als feestlocatie te kiezen, hoeft je feest zich trouwens niet enkel binnen af te spelen, maar dat kan ook buiten dankzij het grote park dat aan de villa grenst.

LAAT JE FEEST ORGANISEREN OP EEN UNIEKE FEESTLOCATIE

Een feest organiseren brengt heel wat met zich mee, maar gelukkig kan je op de hulp van het Torenhof rekenen wanneer je de villa als feestlocatie kiest! We organiseren je feest van A tot Z en nemen zo al je zorgen weg zodat jij optimaal kan genieten van het event.

Het Torenhof zorgt bijvoorbeeld voor een goede geluidsinstallatie met bijbehorende DJ, contacteert bloemisten om de feestzaal te versieren en boekt fotografen om het feest vast te leggen op beeld. Dankzij onze betrouwbare contacten verloopt de organisatie van het feest op deze bijzondere feestlocatie heel vlotjes! Verder beschikt het Torenhof ook over een uitstekende keuken waar je beroep op kan doen voor lekkere hapjes en drankjes. Kortom, met de organisatie van zo’n vijfhonderd feesten per jaar heeft het Torenhof alle ervaring in huis om van jouw feest of event een memorabele gebeurtenis te maken.

  • De ideale feestlocatie 1
  • De ideale feestlocatie 2
  • De ideale feestlocatie 3

EEN PRACHTIGE FEESTLOCATIE VOOR DIVERSE EVENTS

De feestzalen van het Torenhof vormen een mooie feestlocatie voor allerlei feesten. Denk bijvoorbeeld aan de communie van je zoon of dochter, aan het jubileum van je ouders, aan het doopfeest van je kersverse spruit, aan je bruiloft, aan je vijftigste verjaardag en ga zo maar verder… Ook voor bedrijven is het Torenhof een prima keuze qua feestlocatie. Organiseer je met je bedrijf een vergadering of personeelsfeest? Dan heeft het Torenhof de geschikte feestzaal voor jou!

EEN FEESTLOCATIE MET PRACHTIGE FEESTZALEN

Je zoektocht naar de ideale feestlocatie loopt hier af, want het Torenhof organiseert met veel enthousiasme jouw feest van het jaar in één van de prachtige feestzalen die de villa rijk is.

We zorgen er niet enkel voor dat je event op een unieke feestlocatie plaatsvindt, maar we nemen ook de organisatorische zorgen van je feest weg. Kom langs in Tongerlo en ervaar zelf wat de bijzondere ligging en uitstraling van onze feestzalen met je doen.

  • Feest tent het paleis 2

FEESTZALEN

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

MEER INFO

BEDRIJFSFEEST

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

MEER INFO

RESTAURANT

Werp hier al snel een blik op de lekkere uitgebreide menukaart van het Torenhof restaurant.

MEER INFO

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

Onze laatste nieuws berichten

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons