EEN FEESTZAAL HUREN VOOR JE FEEST: TIPS

EEN FEESTZAAL HUREN VOOR JE EVENT: HET TORENHOF GEEFT ADVIES

Staat er binnenkort een huwelijk, personeelsfeest, afscheidsdrink of communiefeest op de agenda, dan helpt het Torenhof je hier op weg omde meest ideale feestzaal te vinden! Een feestzaal huren is immers meer dan enkel een ruimte vinden voor je event. Het brengt ook de zoektocht met zich mee naar onder andere de juiste sfeer, een mooie locatie en een goede catering. De perfecte feestzaal huren voor je feest? Zet dan de volgende items op je afvinklijstje!

EEN FEESTZAAL HUREN: OP ZOEK NAAR DE MOOISTE FEESTLOCATIE

Je gasten ontvangen in een bijzondere omgeving, mooie foto’s nemen als herinnering aan die fijne dag, genieten van lekker eten en drinken…: zorg voor een feest om nooit meer te vergeten door een feestzaal te huren die op elk vlak voldoet aan jouw wensen. Een mooie feestlocatie zoeken is daarbij een eerste stap in de goede richting. In het centrum, dicht bij de natuur, grenzend aan water… Naar welke ligging gaat jouw voorkeur uit? Een feestzaal huren op een knappe locatie zorgt bovendien voor mooie foto’s achteraf zodat je elke dag kan nagenieten van je feest.

EEN GROTE OF KLEINE, KLASSIEKE OF MODERNE FEESTZAAL HUREN?

Op vlak van inrichting en grootte zijn er veel mogelijkheden als het over feestzalen gaat. Wil je bijvoorbeeld een kleine feestzaal huren om in intieme sfeer te vieren of wil je het feest laten doorgaan in een grote feestzaal? Bij het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) vind je beide! Een feestzaal huren bij het Torenhof houdt trouwens ook in dat je de inrichting en sfeer vrij kan kiezen. Wil je dus dat je feest de uitstraling heeft die jij wenst, bespreek dan ook zeker de mogelijkheden voor de inrichting van de feestzaal. Met een feestzaal die de perfecte grootte en inrichting heeft, zal je feest alvast goed van start gaan!

  • Torenhof heeft verschillende grote & kleine moduleerbare ruimtes!

  • De feestzalen zijn volledig in te richten naar smaak en geschikt voor uiteenlopende evenementen en feesten.

EEN FEESTZAAL HUREN ZONDER ORGANISATIEZORGEN

Heb je aan de bloemist gedacht en aan de fotograaf? Welk eten en drinken ga je je gasten aanbieden? Had je de geluidsinstallatie inclusief DJ al geregeld? Een feest organiseren wordt een voltijdse job als je aan elk detail moet denken. Het goede nieuws is dat een feestzaal huren ook mogelijk is waarbij je de organisatie van je feest uit handen geeft. Een bedrijfsfeest, een huwelijk of een doopfeest regelen is dus al een feest nog voordat het echte feest begonnen is! Het Torenhof zorgt bijvoorbeeld voor mooie bloemen als decoratie van de feestzaal, voor een fotograaf die je event op beeld komt vastleggen, voor een heerlijke catering en voor aangename achtergrondmuziek.
Wil je dus een feestzaal huren, check dan op welke diensten je een beroep kan doen en geniet zo meer van die speciale dag.

  • Beleef onvergetelijke momenten

  • Goed bereikbaar & een grote privé parking

IK WIL EEN RONDLEIDING

WIJ MAKEN JOUW DROOMFEEST WERKELIJKHEID

Een zorgeloos feest op maat in een Torenhof zaal

DE PERFECTE FEESTZAAL HUREN VOOR EEN ONVERGETELIJK FEEST

Wil je je huwelijk vieren in intieme kring, wil je een spetterend personeelsfeest organiseren of wil je de dertigste verjaardag van je partner niet zomaar voorbij laten gaan?

Dan komt het er gewoon op neer om de juiste feestzaal voor jouw feest te vinden… Je kan immers feestzalen huren voor allerlei soorten events. Ken je het spreekwoord ‘goed begonnen is half gewonnen’? Wel… alles begint met het huren van een mooie feestzaal en dan is je feest al half geslaagd! Bij het Torenhof (Westerlo) kan je bovendien niet alleen een feestzaal huren, maar kan je ook terecht om je feest van begin tot einde te laten regelen. Contacteer ons voor meer info!

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

Onze laatste nieuws berichten

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons