DE TORENHOF FEESTZALEN ALS FEESTLOCATIE

BIJ HET TORENHOF VINDT U VOOR ELK FEEST DE GEPASTE FEESTZAAL

Een huwelijk, verjaardag of communie vieren op een exceptionele locatie? De feestzalen van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) zijn de feestlocaties die je zoekt. Met de Abdij van Tongerlo en de natuur op een steenworp van de villa vormen onze feestzalen een droomlocatie voor allerlei feesten, events en vergaderingen. Ontdek hier welke feestzalen het Torenhof je te bieden heeft!

DE TORENHOF FEESTZALEN: DE RAADZAAL

Op de benedenverdieping van de Torenhof villa vind je de prachtige Raadzaal, een feestzaal die als apart gedeelte in de brasserie volledig is afgezonderd van alle drukte. Om de intieme sfeer van deze feestzaal tebehouden, ligt het totaal aantal gasten dan ook op 22 en behoort de zaal daardoor tot de kleinere feestzalen van het Torenhof. Misschien wil je in het stijlvolle, moderne decor van deze feestzaal wel de communie van je zoon of dochter vieren? De Raadzaal van het Torenhof is echter ook zeer geschikt om in intieme sfeer een koffietafel te houden. Bespreek je wensen met het Torenhof team en wij zorgen ervoor dat alles klaar staat.

DE TORENHOF FEESTZALEN: DE PERGOLA

Voor een huwelijksverjaardag met vrienden en familie of voor een babyborrel is de lichtrijke Pergola een ideale feestzaal. Dit is één van de Torenhof feestzalen die een link legt met de mooie groene omgeving dankzij de grote glaspartijen. Het is een overdekt terras, maar kan bij mooi weer uiteraard ook open zodat je nog meer van de prachtige locatie van het Torenhof kan genieten. Wanneer je deze feestzaal wilt
huren, kan je maximum 50 personen uitnodigen voor je feest. Van de Torenhof feestzalen spreekt de Pergola je het meeste aan? Dan overlopen we graag alle mogelijkheden met jou om deze feestzaal om te toveren tot fantastische feestlocatie!

  • Torenzaal feestzaal
  • torenzaal feestzaal foto 3

DE TORENHOF FEESTZALEN: DE TORENZAAL

De Torenzaal is één van de prachtige feestzalen van het Torenhof waar je met maar liefst 150 personen een feestje kan vieren. Een
huwelijksfeest, een bedrijfsfeest of een verjaardag: deze zaal is de perfecte feestlocatie voor allerlei events. De Torenzaal bevindt zich op de bovenverdieping van de villa en heeft een aparte ingang. De feestzaal is modern ingericht, maar je kan ze nog verder inrichten en
personaliseren zoals jij dat wilt! Laat je feest doorgaan in de Torenzaal, één van onze unieke feestzalen gelegen in het hartje van de Kempen.

DE TORENHOF FEESTZALEN: HET PALEIS

Te midden van het groen staat het Paleis, een magnifieke polyvalente feestzaal. Als laatste in rij van de Torenhof feestzalen is deze zaal meteen ook de grootste. In deze grote tentconstructie in de tuin kunnen niet minder dan 280 gasten uitgenodigd worden voor je feest. Voor de sfeer en inrichting van de zaal luisteren we naar jouw wensen zodat je op en top van je feest of event kan genieten. Helemaal afgesloten bij slecht weer of open bij mooi weer, deze feestzaal garandeert je elke keer een onvergetelijk feest.

  • De ideale feestlocatie 2
  • Feest tent het paleis 2

FEESTZALEN VOOR ELK FEEST

Met ongeveer 500 events per jaar in de feestzalen van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) is de prachtige villa een zeer geliefde feestlocatie voor allerhande feesten en events. Gaat jouw feest binnenkort ook door in één van onze feestzalen? Neem contact met ons op zodat we samen alle mogelijkheden kunnen overlopen en van je feest een droomfeest kunnen maken!

BRASSERIE

Kom ervaren wat een heerlijke verse maaltijd van de Torenhof brasserie met je doet

MEER INFO

BEDRIJFSFEEST

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

MEER INFO

RESTAURANT

Werp hier al snel een blik op de lekkere uitgebreide menukaart van het Torenhof restaurant.

MEER INFO

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

Onze laatste nieuws berichten

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons