en toch niet teveel werk op je nek halen, bestel bij ons jouw gerechten en maak van jezelf een ontspannen Chef tijdens jouw diner

Onze menu’s en à la carte gerechten worden volledig aangeboden. Om het U gemakkelijk te maken, is zoveel mogelijk afgewerkt. De rest is simpel opwarmbaar in speciale verpakking die de kwaliteit waarborgt, Wij geven U trouwens duidelijke instructies mee.

Zoals elk jaar kunnen wij oesters, ganzenlever, kreeft, wild en gevogelte aanbieden. Tevens selecteerden wij enkele heerlijke wijnen die passen bij onze feestmenu’s Prettige Feestdagen!

OP 24, 25, 31 DECEMBER
Onze menu’s en à la carte gerechten worden volledig aangeboden
Om het U gemakkelijk te maken, is zoveel mogelijk afgewerkt.
De gerechten zijn eenvoudig opwarmbaar in speciale verpakking die de kwaliteit waarborgt,
Wij geven U trouwens duidelijke instructies mee.

MENU 4 OF 5* GANGEN
Carpaccio van zalm, gemarineerde komkommer, citrus vinaigrette.

Soepje van geroosterde Butternut pompoen, snippers van gerookte forel, krokant spek

Gebakken zeebaarsfi let, crème van knolselder, gefruite prei, kalfsjus *

Hertenfi let, gekonfi jte pastinaak, gele en rode wortel, spruitjes, jus van Porto

Makaron met een vloeibare kern van karamel, zoute boter, vanille crème

Viergangenmenu p.p.: 40.00 €
Vijfgangenmenu* p.p.: 50.00 €

Reserveer tijdig
Meer info & reservaties via:
📧 info@torenhof-tongerlo.be / 📞 TEL: 014/54.43.91

AFHAALGERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR 2019-2020

KOUDE VOORGERECHTEN
Tartaar van coquille, erwtenroom geparfumeerd met
munt, gepoft kerstomaatje, Neus olijfolie 13.00 €
Tartaar van zalm, citrus, zestes van limoen 13.00 €
Versierde ½ kreeft “Belle Vue” 25.00 €
Wildpaté, winterslaatje en uienconfi tuur 12.00 €

SOEPEN (PER LITER = 2 PERS.)
Soepje van geroosterde butternut pompoen, snippers
van gerookte forel, krokant spek 9.00 €
Romige kreeftensoep met cognac en
stukjes kreeftenvlees 14.00 €
Tomatenroomsoep 6.00 €

WARME VOORGERECHTEN
Gebakken zeebaarsfi let, crème van knolselder,
gefruite prei, kalfsjus 15.00 €
Gebakken scampi’s(6st) met een roomsausje,
bieslook en tomaat 13.00 €

HOOFDGERECHTEN
Fazantenborstfi let, wintergroenten, jus van oude porto 21.00 €

Hertenfilet, gekonfijte pastinaak, gele en rode wortel, spruitjes, jus van Porto 23.00 €
Orloff gebraad, champignonroomsaus, geglaceerdegroenten, wijnappeltje gevuld met veenbessen, witloof… 17.00 €

NAGERECHTEN
Makaron met een vloeibare kern van karamel, zoute boter, vanille crème 7.00 €

Kerststronk in ijs (vanaf 6p) 4.20 € p.p.

Kerststronk in bisquit (vanaf 6p) 4.20 € p.p.
Omgekeerde appeltaart, speculaas ijs, vanille saus 6.00 €

DE AARDAPPEL BEREIDINGEN BIJ DE
HOOFDGERECHTEN VAN DEZE MENU’S NAAR KEUZE:
Aardappelkroketjes, gratin Dauphinois,
hazelnootkroketjes of groenten puree
(spruitjes en knolselderpuree)