Zondag 20 maart
Aanvang 11.00u – Reservatie gewenst
Glaasje cava als aperitief
KOUD BUFFET
Gestoomde zalmmootjes met guacamole
Palet van gerookte vis
Tomaatjes gevuld met tonijnmousse
Opgevulde eitjes
Zeevruchtensalade
Parmaham met meloen
Beenham in de klem
Tomaat mozzarella, pijnboompitten, rucola
Salade pesto met garnaatljes
Carpaccio van rund met parmesaan
Groentensalades, aardappelsalade en sausjes
Broodbuffet
WARM BUFFET
Roomsoep naar het seizoen
Schartong met citroengras
Doradefilet en kreeftensaus
Kalfsgebraad met tomatensaus
Varkenshaasje met champignonroomsaus
Diverse aardappelgerechten
DESSERTENBUFFET
Mousse van melkchocolade
chocoladefontein
Miserable, tiramisu en javanais
Bavarois
Crème brûlée
IJsbar
Prijs € 48 per persoon, Kinderen € 3.5 per levensjaar tot 12j
Reserveer tijdig je tafel.
Meer info & reservaties via:
📧 info@torenhof-tongerlo.be / 📞 TEL: 014/54.43.91