VOORJAARSBRUNCH Zondag 23/2

VOORJAARSBRUNCH Zondag 23/2
Zondag 23 FEBRUARI
Aanvang 11.00u – Op Reservatie
Glaasje cava als aperitief
KOUD BUFFET
Gestoomde zalmmootjes met guacamole
Pallet van gerookte vis
Tomaatjes gevuld met tonijnmousse
Opgevulde eitjes
Oosterse noedelsalade met hoender
Vitello Tonnato
Beenham in de klem
Tomaat mozzarella, pijnboompitten, rucola
Salade pesto met garnaaltjes
Carpaccio van rund met Parmezaan
Groentensalades, aardappelsalade en diverse sausjes
Broodbuffet
WARM BUFFET
Roomsoep naar het seizoen
Vispannetje met witte wijnsaus
Zeebaarsfilet met een lichte saffraan-dillesaus
Kalkoenborstfilet met stroganoffsaus
Varkensgebraad met champignonsaus
Bieslookpuree, kroketjes, gratin, pasta
DESSERTENBUFFET
Chocoladefondue met vers fruit
Mousse van melkchocolade
Fijne patisserie
Tiramisu
Kempense rijstpap
Crème brûlée
IJsbar
Seizoengebak
Belgische en Franse kazen
Prijs € 53.50 per persoon, Kinderen € 3.5 per levensjaar tot 12j
Reserveer tijdig je tafel.
Meer info & reservaties via:
📧 info@torenhof-tongerlo.be / 📞 TEL: 014/54.43.91