HEERLIJKE ZAKENLUNCH IN RESTAURANT TORENHOF

ZAKENLUNCH IN ONTSPANNEND KADER

Heb je een seminarie, een productvoorstelling of een teambuilding in het vooruitzicht en zou je dat graag willen combineren met een heerlijke zakenlunch? Het Torenhof in Tongerlo, gelegen net buiten het stadscentrum en dicht bij prachtige natuur, biedt het perfecte antwoord op die vraag! We nodigen je dan ook met veel plezier uit in ons restaurant waar je in een intieme sfeer al je zaken kan bespreken en tegelijkertijd kan genieten van onze overheerlijke gerechten.

UNIEKE SETTING VOOR EEN ZAKENLUNCH

Een zakenlunch houden in het Torenhof in Tongerlo, dat staat gelijk aan vergaderen in een rustige, groene omgeving. Hoewel het restaurant zich slechts op een steenworp van het levendige centrum van Tongerlo bevindt, biedt het Torenhof de mogelijkheid om al je belangrijke zaken in een ontspannend kader te bespreken. Het zicht op de prachtige Abdij van Tongerlo en op de grote tuin rondom het restaurant zullen jou en je collega’s alvast voldoende frisse inspiratie bezorgen! Het Torenhof is bovendien zeer eenvoudig te bereiken en beschikt over een privéparking net voor de deur. We maken het zelfs nog gemakkelijker voor jou door een gratis taxi service aan te bieden waarbij een taxi je ophaalt en veilig terugbrengt naar je bedrijf. Als je wil gebruikmaken van die handige dienst, dan geef je dat simpelweg door wanneer je je zakenlunch bij ons reserveert. Op het afgesproken tijdstip zal er dan een taxi voor je klaar staan!

  • Heb je een seminarie

  • een productvoorstelling of een teambuilding in het vooruitzicht

EEN ZAKENLUNCH DIE LICHAAM EN GEEST STIMULEERT

Wil je een zakenlunch houden in het charmante Torenhof restaurant? Geen enkel probleem! Je contacteert ons eerst even vooraf zodat we jouw reservatie kunnen inplannen. Over de menu hoef je dan nog niet te beslissen, want dat doe je gewoon ter plekke, bij aanvang van de zakenlunch. Wil je bijvoorbeeld graag slechts één gerecht of liever een driegangenmenu? Vertel het ons en wij zorgen ervoor! We bieden trouwens ook enkele vaste formules aan waar we je graag meer over vertellen tijdens je zakelijke bezoekje aan ons restaurant. Waar je echter altijd op mag rekenen zijn kwalitatief hoogstaande en seizoensgerichte gerechten die op een snelle en correcte manier geserveerd worden. Plaats dat allemaal in de serene, doch moderne setting van het Torenhof restaurant en je zakenlunch kan niet meer mislopen!

  • Bekijk hier onze suggesties

  • Bekijk onze uitgebreide menukaart

HEERLIJKE ZAKENLUNCH IN RESTAURANT TORENHOF

Geniet van de ontspannende, unieke sfeer tijdens je zakenlunch in het Torenhof! Met als belangrijkste troeven de schitterende locatie en de voortreffelijke service heeft het restaurant alles in huis om je business lunch perfect te laten verlopen. Contacteer ons via e-mail op info@torenhof-tongerlo.be of via het nummer 014/54 43 91 zodat we jouw wensen voor een zakenlunch zo snel mogelijk in kaart kunnen
brengen.

FEESTZALEN

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

BEDRIJFSFEEST

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

BRASSERIE

Kom ervaren wat een heerlijke verse maaltijd van de Torenhof brasserie met je doet

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

PAASBRUNCH 1/4

februari 9th, 2024|

MAANDAG 1 APRIL Aanvang om 11.00u - Op Reservatie Geniet van een uitgebreid koud buffet, gevolgd door [...]

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.