EEN KAART VOL ZALIGE GERECHTEN EN WIJNEN

LAAT JE VERRASSEN DOOR HET UITGEBREIDE SMAKENPALET

In een sfeervol decor uitgebreid lunchen of dineren, in het Torenhof in Tongerlo kan het. Onze kaart is gevuld met smakelijke gerechten en wijnen die je lichaam en geest zonder twijfel zullen bekoren. Ontdek hier wat er zo bijzonder is aan onze kaart en wijnen of kom meteen langs voor een delicieus etentje!

VERSE STREEKPRODUCTEN OP DE KAART

Laat je verrassen door het uitgebreide smakenpalet van de heerlijke gerechten die je op de kaart van het Torenhof restaurant terugvindt! In de keuken van het Torenhof stelt onze chef elke dag, week en maand elk gerecht zorgvuldig samen om jouw smaakpapillen keer op keer te verwennen. We werken daarbij altijd met dagverse producten uit de regio en spelen in op de verschillende seizoenen. Vaste leveranciers voorzien ons daarbij altijd van het beste van het beste: wij vertrouwen op de kwaliteit van hun producten, dus als klant mag je je ook verwachten aan kwaliteitsvolle gerechten! In het restaurant bieden we dezelfde kaart aan als in de brasserie waarbij we focussen op Vlaamse en Belgische klassiekers. De chef geeft er echter altijd een hedendaagse toets aan. Wat die toets is, kom je best gewoon zelf ontdekken! Het Torenhof blijft bovendien altijd zoeken naar nieuwe combinaties en verrukkelijke gerechten. Daarom tref je wekelijks
andere suggesties en menu’s op onze kaart aan, waaronder het Torenhofmenu dat telkens een speciale touch meekrijgt. De lunch passen we zelfs dagelijks aan! Een bezoekje aan het Torenhof restaurant is dus zeker de moeite waard als je graag in een intieme sfeer geniet van seizoensgebonden ingrediënten verwerkt in vers bereide gerechten.

  • Heb je een seminarie

  • een productvoorstelling of een teambuilding in het vooruitzicht

WIJNEN MET HEERLIJKE GEUREN EN SMAKEN

Bij elk gerecht hoort uiteraard een gepaste wijn. Het Torenhof beschikt dan ook over een uitgebreide wijnkaart die wijnen voorstelt voor elke smaak en elk gerecht. In ons assortiment ligt de nadruk daarbij vooral op heerlijke Franse wijnen, maar je vindt ook wereldwijnen terug op onze kaart. Bij de keuze van onze wijnen besteden we bijvoorbeeld aandacht aan het productieproces van de wijn en proberen we de wijnboeren ook zoveel mogelijk persoonlijk te bezoeken. Zodra de wijnen bij ons aankomen, bewaren we elke fles op een professionele manier in onze kelder of klimaatkast zodat ze hun smaken en geuren goed behouden. En dan is het enkel nog aan jou om jouw favoriet uit te kiezen op de kaart! Ga je voor een lekkere droge witte wijn, een volle rode wijn of misschien wel een glaasje roséwijn? Het Torenhof stelt je enkele excellente wijnen voor die je lunch of diner zonder twijfel perfect zullen aanvullen. Smaken onze wijnen naar meer? Dan kan je die bij ons meteen kopen en mee naar huis nemen! Laat je inspireren en verrijk niet alleen je gerecht, maar ook je zintuigen met de juiste wijn!

ONZE KAART EN WIJNEN? DAT IS HEMEL OP AARDE!

Geniet in een eigentijdse, moderne inrichting van onze heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Met vers bereide gerechten en excellente wijnen op de kaart zorgt het Torenhof voor memorabele etentjes. Bovendien kan je bij ons lunchen of dineren aan zeer redelijke prijzen! Wil je onze kaart en wijnen eens komen beproeven? Dan verwelkomt het Torenhof restaurant in Tongerlo jou met open armen.

FEESTZALEN

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

BEDRIJFSFEEST

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

BRASSERIE

Kom ervaren wat een heerlijke verse maaltijd van de Torenhof brasserie met je doet

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.