ONTDEK DE TROEVEN VAN HET TORENHOF RESTAURANT

RESTAURANT AL CULINAIR PARADIJS

Een restaurant dat culinaire kwaliteit combineert met een exceptionele locatie en een sfeervolle inrichting? Dat is het Torenhof restaurant in Tongerlo! Elke gast wordt er warm ontvangen en gaat er een onvergetelijk etentje tegemoet. Ontdek hier wat ons restaurant zo bijzonder maakt!

OP RESTAURANT IN EEN INTIEME SFEER

Wanneer je komt lunchen of dineren in het Torenhof restaurant, dan treed je binnen in een stijlvol, modern decor waar heerlijke gerechten en wijnen je opwachten. Het restaurant is een volledig apart gedeelte in het Torenhof waar rust en kalmte overheersen. Zo creëren we de perfecte setting voor onze gasten om rustig bij te babbelen of belangrijke zaken te bespreken. Om die intieme sfeer zo goed mogelijk te bewaren, hebben we er daarom ook voor gekozen om het maximum aantal gasten op 35 te houden. Het beperkte kleurenpalet, de verfijnde inrichting en de serene bediening dragen allemaal bij tot die speciale sfeer. Bij de inrichting van het restaurant hebben we trouwens ook rekening gehouden met de historiek van het gebouw. Oud werd gecombineerd met nieuw, authentieke elementen met moderne. Op die manier vormen de originele glasramen bijvoorbeeld een knipoog naar de Abdij van Tongerlo. Deze oorspronkelijke elementen geven het restaurant cachet en zorgen zo voor een zeer bijzondere setting voor je lunch of diner!

CULINAIRE VERWENNERIJ IN HET TORENHOF RESTAURANT

Het charmante Torenhof restaurant biedt je een uitgebreide kaart aan waarbij de lekkere Vlaamse keuken centraal staat. Onze chef kiest elk stuk vlees of vis en elke groente zorgvuldig uit en bereidt er daarna overheerlijke gerechten mee die voor een zalige smaakexplosie zorgen in je mond. Bovendien gebruiken we seizoensgebonden, dagverse ingrediënten en streekproducten om je lunch of diner samen te stellen. Kies een gerecht uit onze vaste kaart of ontdek de wekelijkse suggesties: wat je ook kiest, het Torenhof schotelt je altijd een heerlijke maaltijd voor! En aangezien een lekkere maaltijd vaak gepaard gaat met een lekker wijntje, geniet je in ons restaurant ook van wereldwijnen met heerlijke smaken en geuren om je lunch of diner compleet te maken. De culinaire kwaliteit die we onze gasten aanbieden draagt bovendien geen hoge prijs. Het Torenhof restaurant, dat staat dus gelijk aan lekker én gezellig tafelen!

  • Bekijk hier onze suggesties

  • Bekijk onze uitgebreide menukaart

EEN RESTAURANT DAT GELUKSMOMENTEN RESERVEERT.

Kom lunchen of dineren in het Torenhof restaurant en ervaar zelf de geluksmomenten die we serveren. Families, bedrijven of koppels: iedereen is welkom in het eigentijdse, sfeervolle restaurant van het Torenhof in Tongerlo, het hart van de Kempen. Laat onze unieke locatie en voortreffelijke kaart jou van kop tot teen inpakken en ontdek dan zelf dat uitgebreid tafelen nog nooit zo gezellig was!

FEESTZALEN

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

BEDRIJFSFEEST

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

BRASSERIE

Kom ervaren wat een heerlijke verse maaltijd van de Torenhof brasserie met je doet

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

PAASBRUNCH 1/4

februari 9th, 2024|

MAANDAG 1 APRIL Aanvang om 11.00u - Op Reservatie Geniet van een uitgebreid koud buffet, gevolgd door [...]

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.