DE MENUKAART VAN ONZE BRASSERIE IN WESTERLO

ZOVEEL LEKKERS OP DE MENUKAART VAN DE TORENHOF BRASSERIE

Voor een lekkere snelle hap of voor een iets uitgebreidere maaltijd nodigt de Torenhof brasserie je met veel plezier uit in het hart van Westerlo, recht tegenover de Abdij van Tongerlo. Jong en oud is welkom in onze brasserie om er op ontdekking te gaan naar de heerlijke gerechten die op de menukaart prijken.

DE SMAKELIJKE MENUKAART VAN DE BRASSERIE

De menukaart van de Torenhof brasserie loopt gelijk met de kaart van het Torenhof restaurant: klassieke Vlaamse en Belgische gerechten worden in de keuken met dagverse ingrediënten bereid. Lust je wel een lekkere steak béarnaise met wat krokante kroketten of een heerlijk geurend potje stoofvlees? Dan zorgt de Torenhof brasserie (Tongerlo) ervoor dat je met een goed gevulde maag weer buiten wandelt. De typische gerechten uit de Vlaams-Belgische keuken winnen vele harten, maar we geven er ook graag een moderne twist aan. Daarom zie je op de menukaart ook gerechten staan zoals konijn met pruimen waarvan we de smaken verrijken met echt Tongerlo Abdijbier. In de brasserie combineren we dus oud met nieuw en hechten we bovendien belang aan streekproducten. Kortom, de Torenhof brasserie in Tongerlo (Westerlo) biedt je een menukaart vol lekkere klassieke gerechten die een hedendaagse toets hebben meegekregen en bereid zijn met verse, seizoensgebonden producten.

KINDVRIENDELIJK BRASSERIE EN MENUKAART

De Torenhof brasserie is de plek bij uitstek om met je kinderen gezellig te komen eten in een kindvriendelijke omgeving. Voor de kleine magen heeft de brasserie immers ook vanalles in petto… Elk kind kan zijn hart hier ophalen en kiezen uit lekkere snacks, vieruurtjes of grotere maaltijden. De menukaart van de brasserie werd speciaal op maat van de kindermond samengesteld en kreeg vorm in een leuke kinderkaart. Samen met je kinderen genieten van een gezonde en lekkere hap? Dan heten we je graag welkom in de Torenhof brasserie in Westerlo om er te komen kiezen uit de smakelijke gerechten op onze menukaart!

  • Bekijk onze  menukaart

ONTDEK DE MENUKAART VAN DE TORENHOF BRASSERIE

Tijdens een bezoek aan de Torenhof brasserie in Tongerlo (Westerlo) serveren we niet enkel heerlijke maaltijden, maar ook geluksmomenten! Kies dus snel je favoriete gerecht uit op onze menukaart die voor iedere smaak wel iets in de aanbieding heeft en geniet in een gezellige sfeer samen met familie of vrienden van al het lekkers dat de koks van de Torenhof brasserie voor jou klaarmaken. Seizoen na seizoen word je in onze brasserie verwend, wat zich uit in een uitgebreide menukaart, wekelijkse suggesties en dagverse schotels!

FEESTZALEN

Ontdek de bijzondere en veelzijdige feestzalen van het Torenhof. Voor elk event hebben we een zaal!

BEDRIJFSFEEST

Laat je seminarie, bedrijfsfeest of teambuilding doorgaan in het unieke decor van de Torenhof villa.

RESTAURANT

Werp hier al snel een blik op de gezellige sfeer en menukaart van het restaurant Het Torenhof

CULINAIRE EVENTS

OVERZICHT VAN ONZE EIGEN CULINAIRE EVENTS

Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.